قائم بنیاد ملی نخبگان تاكید كرد
اهمیت شناخت ظرفیتهای تخصصی استانها برای حمایت اثربخش از نخبگان بومی
به گزارش راستابلاگ، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به این که بنیاد بدنبال اثربخشی بهینه در سراسر کشور است، به اهمیت شناخت ظرفیتهای بومی و تخصصی در استانها و نیازسنجی برمبنای مسائل موجود در امتداد اتخاذ تصمیمات اثربخش اصرار کرد و اظهار داشت: تصمیم گیری برای استانها باید متناسب با شرایط و ظرفیت های استانی باشد.
به گزارش راستابلاگ به نقل از ایسنا، سعید خدایگان در مسافرت استانی به آذربایجان شرقی با حضور در نشست اعضای کارگروه های بنیاد نخبگان بر لزوم شناخت بیشتر از پیش مزایا و ظرفیتهای بومی و تخصصی در استان ها و نیازسنجی برپایه مسائل و مشکلات موجود در جهت اتخاذ تصمیمات اثربخش تصریح کرد و اظهار داشت: تصمیم گیری برای استان ها باید متناسب با شرایط و ظرفیتهای آنها باشد، چونکه امکان دارد میزان اهمیت اجرایی سازی یک طرح در استانهای مختلف متفاوت باشد و بطور قطع ما به دنبال بیشترین اثرگذاری هستیم.
وی افزود: بعنوان مثال بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی بیشتر از ۲هزار و ۵۰۰ عضو دارد و ظرفیت بسیار مناسبی را برای توسعه پیش روی ما قرار می دهد که باید متناسب با این ظرفیت برای این استان تصمیم گیری شود.
وی افزود: بنیاد ملی نخبگان دارای ۲ معاونت مستعدان و آینده سازان و سرآمدان و نخبگان است که معاونت اول در ارتباط با دانش آموزان و دانشجویان و معاونت دوم در ارتباط با اساتید، دانشگاهیان و نوآوران است. در دوره های قبل معاونت سرآمدان مورد غفلت واقع شده که به دنبال احیای آن در دوره فعلی هستیم.
خدایگان در قسمت دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه اگر بنیاد ملی نخبگان یک وظیفه داشته باشد، آن امیدآفرینی در جامعه است، اظهار داشت: آئین نامه مسیر نخبگی اشکالاتی دارد و درصدد حل آن هستیم. تمام اقدامات ما باید برای رفع اشکالات و همینطور امیدآفرینی در جامعه باشد.
وی به مبحث مهاجرت هم اشاره نمود و اظهار داشت: در فضای نخبگی یک ناترازی وجود دارد، گاهی به یک بخش بیشتر توجه می شود و بخشی از قلم می افتد که باید این ناترازی را از بین ببریم. اگر در جامعه امیدواری و امیدآفرینی وجود داشته باشد، به صورت یقین این مشکل مهاجرت هم رفع خواهد شد.
خدایگان افزود: کارگروه های بنیاد ملی نخبگان را اصلاح و رشته های جدیدی را اضافه کردیم، همینطور از اجرای طرح هایی که ممکن بود اثرات بدی داشته باشد، جلوگیری کردیم تا از صاحب نظران برای ادامه این طرح ها نظر بگیریم و بهترین خروجی را داشته باشیم.
وی افزود: بعنوان مثال طرح جهت را در وزارت خانه های بهداشت و علوم مطرح و پیگیری کردیم تا نخبگان در صورت برگزیدگی در آن برای پذیرش در هیئت علمی به این ۲ وزارت معرفی شوند.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه تأمین مسکن نخبگان یکی از برنامه های اصلی بنیاد است، اظهار داشت: راه های مختلفی برای تأمین مسکن نخبگان وجود دارد که یکی از این شیوه ها تأمین زمین از دانشگاه ا ارگان های دیگر و ساخت آن به کمک بنیاد نخبگان در استان هاست که این اقدام در جهت حمایت های مفهوم دار صورت می گیرد.
به نقل از بنیاد ملی نخبگان، وی بر اهمیت توجه به بانوان نخبه در بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد و اضافه کرد: طرح صیاد شیرازی برای معافیت آقایان نخبه از سربازی اجرا می شود و ما به دنبال تعریف طرحی معادل برای بانوان نخبه هم هستیم.
وی اظهار داشت: بنیاد ملی نخبگان پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان و فارغ التحصیلان دانشگاهی را در اولویت های خود قرار داده و بر این اساس حلقه های حل مسئله را دایر می کند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب