دانشجویان دانشگاه فناوری آیندهوون می سازند

پهپادی که هیچ وقت از حرکت نمی ایستد

پهپادی که هیچ وقت از حرکت نمی ایستد

راستابلاگ: آن چه که یک جادو بنظر می رسد ممکنست به واقعیت تبدیل گردد. دانشجویان درحال کار بر روی پهپادی هستند که از پرواز نمی ایستد و اگر ساخته شود پیشرفتی بزرگ در دنیای فناوری خواهد بود.


به گزارش راستابلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از آی او، توسعه پهپادها در سالهای اخیر رونق گرفته و تصور جامعه امروزی بدون وجود این پرنده های رباتیک کوچک غیر امکان دارد. بنظر می رسد برنامه های بی پایانی در استفاده از این پهپاد ژها وجود دارند که به صرفه جویی در زمان، هزینه و انرژی کمک می کنند. اما یک مشکل بزرگ وجود دارد و آن مدت زمان پرواز یک پهپاد است. پهپادها بعد از چند ساعت پرواز باید برای شارژ مجدد فرود بیایند و گاهی فرود آمدن موجب می شود که آنها نتوانند به درستی وظایفشان را به انجام برسانند. حالا گروهی از دانشجویان "دانشگاه فناوری آیندهوون" (Eindhoven University of Technology) چاره ای برای این مشکل یافته اند و آن استفاده از انرژی خورشیدی است.
"دنیل ریچمن" (Daniel Riechmann) رهبر این تیم می گوید: با بهره گیری از پهپادها ما می توانیم اطلاعاتی در مورد اجسام و رویدادهای روی زمین جمع آوری نماییم. ما می خواهیم با شرکت های مختلف گفتگو نماییم تا نیازهای خاص آنها را بفهمیم و بر طبق آن پهپادها را بهینه سازی نماییم.
با استفاده فناوری توسعه یافته توسط این دانشجویان این پهپاد می تواند تا همیشه در هوا بماند.
در ماه های آتی آنها بر روی نمونه اولیه پهپاد خود کار خواهند کرد. یکی از دانشجویان می گوید که ما درحال آزمایش اجزای جداگانه ای مانند صفحات خورشیدی، باتری و سیستم ناوبری هستیم. تا بفهمیم کدام صفحات بهتر عمل می کنند. او اضافه کرد: ما می خواهیم در ماه تابستان همه ی این اجزاء جداگانه را در یک پهپاد واحد ادغام نماییم.
تاثیر اجتماعی
دانشجویان می خواهند با پهپادهای خود به کارهای اجتماعی بپردازند. ریچمن می گوید: ما می خواهیم از فناوری خود برای تبدیل کردن جهان به مکانی بهتر استفاده نمائیم. بعنوان مثال، او به استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین برای شناسایی آتش سوزی در جنگلها در مراحل اولیه، یافتن سریع تر پناهندگان در دریا یا ردیابی شکارچیان غیرقانونی در یک حفاظتگاه طبیعی اشاره نمود. رهبر تیم می گوید: این کارها را می توان با یک پهپاد سریع تر و ارزان تر انجام داد.
چالش های فنی
با این وجود، پیش از اینکه یک پهپاد بتواند در آسمان پرواز کند، تحقیقات بیشتری باید صورت گیرد. رهبر این تیم می گوید: هنوز چندین مشکل فنی وجود دارد که باید آنها را حل نماییم. بعنوان مثال، اگر پهپاد مجبور باشد برخلاف جهت باد پرواز کند، طبیعتا انرژی بیشتری نیاز خواهد داشت. آیا در این صورت صفحات خورشیدی انرژی کافی تولید می کنند؟ ما قادر خواهیم بود در آینده نزدیک به سوالاتی از این دست پاسخ دهیم. وزن صفحات خورشیدی و باتری پهپاد نیز چالش های مهمی به وجود می آورد.



1401/01/01
13:26:22
5.0 / 5
955
تگهای خبر: بدون سرنشین , دانشگاه‌ , سیستم , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴