چگونه یون های نقره باكتری ها را از بین می برند؟

چگونه یون های نقره باكتری ها را از بین می برند؟

راستابلاگ: دانشمندان ˮدانشگاه آركانزاسˮ آمریكا در مطالعه اخیرشان با بررسی پروتئین های موجود در باكتری های زنده در سطح مولكولی، یك قدم به حل این معما كه چگونه یون های نقره باكتری ها را از بین می برند، نزدیك شدند.


به گزارش راستابلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از تك اكسپلوریست، فعالیت ضد میكروبی و مكانیسم یون های نقره (Ag +) در سال های اخیر مورد توجه گسترده پژوهشگران قرار گرفته است. اگرچه، هنوز عملكرد یون های نقره در كشتن باكتری ها برای پژوهشگران همچون یك معما است اما بتازگی پژوهشگران امریكایی گامی نوین در جهت حل این معما برداشته اند.
پیش تر از زیست سنجی برای اندازه گیری اثرات ضد میكروبی نقره استفاده می شد. زیست سنجی (معمولاً به اختصار برای سنجش ها یا ارزیابی های زیست شناسی استفاده می شود) یا استانداردسازی زیستی یك نوع آزمایش علمی است. طی این مطالعه جدید پژوهشگران از این پروسه برای مقایسه تأثیر یك ماده در ارگانیسم آزمایشی دربرابر یك داروی استاندارد و بدون درمان استفاده كردند.
"یونگ وانگ" (Yong Wang) استادیار فیزیك و نویسنده این تحقیق به همراه دیگر دانشمندان با بهره گیری از تكنیك پیشرفته ای به نام "ریزنگاری بومی سازی فوتواكتیوشده ردیابی تك ذره" (single-particle-tracking photoactivated localization microscopy) پروتئین خاصی را كه در باكتری های ای. كلی در طول زمان شناسایی شده بود، مشاهده و ردیابی كردند. دانشمندان برخلاف آنچه فكر می كردند كه رخ دهد دریافتند كه یون های نقره، پویایی پروتئین را بیشتر می كند.
وانگ اظهار داشت: ما می دانیم كه یون های نقره می توانند باكتری ها را سركوب كرده و از بین ببرند. بدین سبب انتظار داشتیم كه هنگام درمان با نقره همه چیز در باكتری ها كند شود اما با كمال تعجب متوجه شدیم كه پویایی این پروتئین سریع تر می شود.
مشاهده جداسازی دی. ان. ای ناشی از یون های نقره از كارهای اولیه ای بود كه وانگ و همكارانش با دی. ان. ای خم شده انجام داده بودند. رویكرد آنها، هم اكنون این بود كه با خم كردن آنها رشته هایی از دی. ان. ای را كشیده و آنها را در معرض تعامل با سایر مواد شیمیایی همچون یون های نقره قرار دهند.
وانگ اظهار داشت: بنیاد ملی علوم از این تحقیق حمایت مالی كرده است و ایده تحقیق درباره پویایی پروتئین های موجود در باكتری های زنده را تأیید كرده است. نگاهی كه به پژوهشگران كمك می نماید تا پاسخ های آن واحد باكتری ها به نانوذرات نقره را درك كنند و دانش آنها درباره باكتری های مقاوم به آنتی بیوتیك افزایش یابد. آنچه كه ما در نهایت می خواهیم انجام دهیم استفاده از دانش جدید حاصل از این پروژه برای ساخت آنتی بیوتیك های بهتر برمبنای نانوذرات نقره است.




منبع:

1399/01/24
22:45:53
5.0 / 5
3428
تگهای خبر: دانشگاه‌ , نانو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴