سرپرست مركز تحقیقات راه، مسكن و شهرسازی:

نیمی از شتاب نگارهای کشور قدیمی هستند

نیمی از شتاب نگارهای کشور قدیمی هستند

به گزارش راستابلاگ، سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تکیه بر این که در سطح کشور یک هزار و 550 ایستگاه شتاب نگار فعال است، بر لزوم جایگزینی شتاب نگارهای قدیمی با شتاب نگارهای برخط تاکید نمود.


به گزارش راستابلاگ به نقل از ایسنا، غزال راهب ضمن ارائه توضیحاتی درباره ی مسؤولیت مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در عرصه توسعه شبکه شتاب نگاری کشور، اظهار داشت: مرکز تحقیقات با ثبت، پردازش، تحلیل و بررسی داده های زمین لرزه کشور و ارائه آن به جامعه علمی کشور در عرصه شبکه شتاب نگاری فعال است.
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی افزود: اکنون یک هزار و ۵۵۰ ایستگاه شتاب نگاری فعال در سراسر کشور وجود دارد که یکی از کارهایی که این شبکه انجام می دهد، سیستم پاسخگویی سریع در هنگام رخداد زلزله است.
راهب در بیان خاصیت های سیستم پاسخ سریع به زلزله توضیح داد: از آنجا که در زلزله های بزرگتر از ۶، گسیختگی ناشی از زمین لرزه بصورت نقطه ای نیست و در زلزله های بزرگتر از ۷ حتی می تواند بین ۸۰ تا ۱۰۰ کیلومتر از زمین گسیخته شود، بوسیله توسعه دستگاه های شتاب نگار، پاسخ سریع به زلزله در لحظه به انجام می رسد و دقایقی پس از زلزله می توان این امکان را بوجود آورد تا نیروهای امدادی به سوی نقاط نزدیک گسیختگی زلزله گسیل شوند تا امدادرسانی به سرعت صورت گیرد.
به گفته ی ایشان، پاسخ سریع به رخداد زلزله یکی از اتفاقات مهمی است که در عرصه مدیریت بحران می تواند رخ دهد و نیروها را به سوی نقاط واقعی هدایت کند.
به نقل از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، این مقام مسؤول اشاره کرد: این شبکه نیازمند تجهیز و بروزرسانی دائمی دارد. نیمی از شتاب نگارهای ما شتاب نگارهای قدیمی هستند که به مرور باید با شتاب نگارهای نسل جدید و برخط جایگزین شوند.



منبع:

1403/09/21
12:00:44
5.0 / 5
6
تگهای خبر: دستگاه , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳