بسته اخبار علم و فناوری

از پرتاب دو ماهواره ایرانی تا شرکت در انتخابات آمریکا از فضا

از پرتاب دو ماهواره ایرانی تا شرکت در انتخابات آمریکا از فضا

راستابلاگ: راستابلاگ: دنیای علم و تکنولوژی امروز سه شنبه، 15 آبان 1403 حاوی اخبار مختلفی بود که در این بسته خبری بطور خلاصه آنها را از نظر می گذرانیم.


به گزارش راستابلاگ به نقل از ایسنا، جهان علم و فناوری در روزی که گذشت، خبرهای گوناگونی برای ما داشت که در این بسته خبری به گزارش خلاصه ای از آنها خواهیم پرداخت.
از پرتاب دو ماهواره جدید ایرانی «هدهد» و «کوثر» به مدار زمین و بازتاب آن در رسانه های جهان تا پرواز نخستین تاکسی پرنده تویوتا در ژاپن و شرکت فضانوردان مقیم ایستگاه فضایی بین المللی در انتخابات آمریکا، همگی همچون اخبار مهم امروز بودند.
شایان ذکر است که شما مخاطبان ارجمند می توانید با کلیک بر روی هر یک از تیترها که به رنگ آبی درآمده اند، به محتوای خبر مورد نظر خود دسترسی داشته باشید.

دو ماهواره ایرانی با موفقیت پرتاب شدند

دو ماهواره ایرانی «کوثر» و «هدهد» به همراه ۵۱ ماهواره دیگر بامدادان امروز از پایگاه فضایی روسیه با موفقیت در مدار ۵۰۰ کیلومتری تزریق شدند.

قرارگیری «هدهد» و «کوثر» در مدار ۵۰۰ کیلومتری تا ۴ ساعت آینده

دقایقی قبل دو ماهواره «هدهد» و «کوثر» با فضاپیمای سایوز به مدار ۵۰۰ کیلومتری تزریق شدند و ۴ ساعت آینده در مدار قرار می گیرند.
پرتاب «هدهد» و «کوثر» به مدار ۵۰۰ کیلومتری در بامدادان امروز/ ردپای «سایوز» در ماموریت های فضایی ایران
ساعت ۲: ۴۸ دقیقه بامدادان امروز سه شنبه دو ماهواره ایرانی «هدهد» و «کوثر» که از طرف پژوهشگران بخش خصوصی طراحی شده اند، با فضاپیمای سایوز در مدار قرار می گیرند.

تایید عملکرد مناسب محفظه ماهواره های «هدهد» و «کوثر»

برمبنای نخستین سیگنال های دریافت شده محفظه های ماهواره های «هدهد» و «کوثر» به خوبی عمل کرده و به درستی این محفظه ها باز شده و ماهواره ها به بیرون پرتاب و در مدار تزریق شده اند.

بازتاب پرتاب دو ماهواره ایرانی در رسانه های جهان

در پی پرتاب دو ماهواره ایرانی «هدهد» و «کوثر» به مدار زمین، خیلی از رسانه های جهان این خبر را منعکس کردند.

شرکت در انتخابات آمریکا چگونه از فضا انجام می شود؟

روز انتخابات در آمریکا سه شنبه چهارم نوامبر است و حتی فضانوردان آمریکایی که در فضا زندگی می کنند، رای خودرا به صندوق خواهند انداخت.

کاربران «اپل» به زودی به «چت جی پی تی پلاس» دسترسی پیدا می کنند

همکاری جدید بین «اپل» و «اوپن ای آی»، امکان دسترسی به «چت جی پی تی پلاس» را برای کاربران اپل فراهم خواهدنمود.
ساخت تجهیزات الکترونیکی پایدار از نشاسته
یک نانوکامپوزیت جدید مبتنی بر نشاسته می تواند به ساخت تجهیزات الکترونیکی پایدار کمک نماید.
پرتاب فضانوردان هند به سال ۲۰۲۶ موکول شد
پرتاب فضانوردان هند که قرار بود در سال ۲۰۲۵ صورت گیرد، یک سال به تعویق افتاد تا آزمایش های مورد نیاز انجام شوند.
راه اندازی فب لب از طرف ۷ پارک فناوری
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم و سرپرست سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران اظهار داشت: ایجاد لابراتوار ساخت سریع (فب لب) از ماموریت های پارک های علم وفناوری است که دراین خصوص ۷ پارک علم و فناوری کشور اقدام نموده اند.
«اسپیس ایکس» ۲۷۰۰ کیلوگرم محموله را به فضا پرتاب کرد
در تازه ترین ماموریت شرکت «اسپیس ایکس» برای ناسا، محموله های مهمی همچون تجهیزات و آزمایش ها به ایستگاه فضایی بین المللی پرتاب شدند.
اولین تاکسی پرنده تویوتا در ژاپن به هوا رفت
نخستین تاکسی برقی پنج نفره تمام برقی تویوتا با سرعت ۲۰۰ مایل در ساعت در ژاپن به پرواز در آمد. این پرواز در تاسیسات تویوتا در شهر شیزوکا به عنوان نمایشی برای افتتاحیه نمایشگاه بین المللی جابی(Joby) انجام شد.
«مایکروسافت» یک مرکز داده چوبی می سازد
مرکز داده جدید شرکت «مایکروسافت» مقرر است از چوب ساخته شود تا اثرات زیست محیطی آن کم شود.
درمان موثر لطمه های لب با کمک یک مدل سه بعدی
دانشمندان نخستین مدل سلولی سه بعدی جهان را ابداع نموده اند که می تواند به توسعه درمان برای ترمیم لب های لطمه دیده کمک نماید.
رئیس سازمان فضایی خبر داد: نخستین دستور رییس جمهور برای تامین منابع حوزه فضایی/حضور ۲۰ شرکت بخش خصوصی در ساخت ماهواره
رییس سازمان فضایی ایران با اشاره به حمایت مالی معاونت علمی ریاست جمهوری از مجموعه امیدفضا در قالب تسهیلات، اظهار داشت: سازمان فضایی نیز در قالب خرید تصاویر ماهواره ای از این مجموعه خصوصی فضایی حمایت کرده است، ولی در بین همه بازیگران اکوسیستم توسعه فناوری فضایی معاونت علمی نقش بسیار مؤثری در پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان دارد.
زندگی در یکی از دورافتاده ترین نقاط زمین چگونه است؟
هر روز مانند یک ماجراجویی است. می تواند دیوانه وار و افسارگسیخته باشد یا تنها مانند یک روز معمولی بگذرد. البته یک روز معمولی در اینجا متفاوت از یک روز معمولی در سایر نقاط جهان است. یک روز معمولی در اینجا به مفهوم نوشیدن قهوه همراه با تماشای شفق های قطبی یا خورشید نیمه شب یا گوزن های شمالی است. این ها سخنان بلومدال، عکاس سوئدی و تولید کننده محتوا است که در مجمع الجزایری در منطقه شمالگان واقع در اقیانوس منجمد شمالی، شمالی ترین منطقه تحت کنترل کشور نروژ زندگی می کند.
۷ پرتاب ماهواره تا انتهای سال در دستور کار سازمان فضایی/ساخت کپسول اعزام انسان به فضا از طرف بخش خصوصی
رییس سازمان فضایی ایران اعلام نمود: در سال ۱۴۰۳ بین ۵ تا ۷ پرتاب داخلی و بین المللی داریم که برخی از آنها با بهره گیری از پرتابگرهای "سیمرغ" و "قائم" انجام خواهند شد.
انعقاد نخستین قرارداد بخش خصوصی با پرتابگر خارجی
مدیرعامل شرکت امید فضا با اشاره به سابقه طراحی و ساخت ماهواره های هدهد و کوثر، اظهار داشت: ما نخستین گروه بخش خصوصی بودیم که توانستیم با پرتابگر خارجی قرارداد منعقد نماییم.
هوش مصنوعی از لو رفتن داستان فیلم ها جلوگیری می کند
«آمازون» در نظر دارد خلاصه فیلم ها را که با هوش مصنوعی مولد تولید شده اند، بدون خطر لو رفتن داستان به «پرایم ویدئو» وارد کند.


1403/08/17
12:03:56
5.0 / 5
62
تگهای خبر: الكترونیكی , بازیگران , بین المللی , تسهیلات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴