راه اندازی 2 پروژه راهگشای عمرانی متناسب با هویت تاریخی مرکز تهران

راه اندازی 2 پروژه راهگشای عمرانی متناسب با هویت تاریخی مرکز تهران

راستابلاگ: 2 پروژه عمرانی از پویش امید و افتخار در بازار تهران بامداد امروز متناسب با هویت تاریخی مرکز شهر به بهره برداری رسید.


به گزارش راستابلاگ به نقل از مهر، «زیرگذر و پیاده راه گلوبندک» (شهدای مسجد ارگ) و «بازپیرایی میدانگاه تاریخی سبزه میدان» در امتداد مناسب سازی و توسعه پیاده محوری در بافت متراکم شهر راه اندازی شده و همین طور این دو پروژه راهگشای عمرانی متناسب با هویت تاریخی مرکز تهران و نیاز شهروندان در بافت متراکم بازار، در قالب پویش امید و افتخار امروز به بهره برداری رسید. افتتاح در دل شلوغ ترین نقطه تهران مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، با اشاره به ادامه روند افتتاح پروژه های عمرانی در پایتخت اظهار داشت: سال گذشته، ما اولین افتتاح پروژه های عمرانی در سال ۱۴۰۳ را برگزار کردیم و امسال نیز به لطف خدا، در تاریخ ۲۳ فروردین ماه نخستین افتتاحیه پروژه های عمرانی امسال را در منطقه ۱۲ برگزار کردیم تا مردم بهره ای دوچندان از این پروژه ها ببرند. وی در تشریح جزییات این پروژه ها اضافه کرد: پروژه ای که بامداد امروز به بهره برداری رسید، پروژه بازپیرایی سبز میدان بود؛ پروژه ای که به سبب مجاورت با بدنه بازار، با چالش های زیادی روبه رو بود. این پروژه همچون پروژه های بسیار دشوار ما بود، چونکه نیازمند تعامل با فضای فشرده و تاریخی بازار تهران بود. صداقتی در ادامه اظهار داشت: پروژه دوم، پروژه پیاده راه چهارراه گلوبندک است که همچون پروژه های مهم مرکز شهر محسوب می شود. این پروژه در مدیریت شهری قبلی شروع شده بود و در تراز منفی یک بازگشایی شد، اما تراز منفی دو آن کاری بود که در این دوره مدیریت شهری پیگیری و به انجام رسید. مشاور پروژه و پیمانکار اصلی در این پروژه تلاش و زحمت زیادی کشیدند تا این مسیر به نتیجه برسد.
وی با اشاره به خاصیت های خاص این پروژه عنوان کرد: دو نکته در این پروژه بسیار چشم گیر است. اول این که ما در یک محیط تاریخی درحال کار هستیم؛ بدین سبب باید ترکیبی از معماری ایرانی و اسلامی را در پروژه جاری می کردیم. بسیار مهم بود که فردی که از محدوده بازار، با آن قدمت چند صد ساله، عبور می کند و وارد این فضا می شود، گرفتار برهم ریختگی ذهنی نشود و پیوستگی بصری و فرهنگی حفظ شود. صداقتی اضافه کرد: موضوع دوم این بود که پروژه در وسط بازار تهران، یکی از شلوغ ترین نقاط شهر، درحال اجرا بود. کار در چنین محیطی هم از نظر فنی و هم از نظر هماهنگی های اجرائی، فوق العاده پیچیده و دشوار است. مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در آخر اشاره کرد: این پروژه، چهل و پنجمین پروژه عمرانی است که در این دوره مدیریت شهری به بهره برداری می رسد. ان شاءالله با حمایت شورای اسلامی شهر تهران، امسال به اندازه تمام این ۴۲ سال گذشته، پروژه افتتاح خواهیم کرد. هدف ما این است که آن چه فکر می نماییم و در ذهن داریم را به مرحله اجرا برسانیم.


منبع:

1404/01/23
10:00:12
5.0 / 5
21
تگهای خبر: سازمان , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳